Even voorstellen…

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Mark Honsbeek de beheerder van Gran Canaria is Genieten, ik kom al sinds 1986 op Gran Canaria, eerst met mijn ouders en familie en tegenwoordig met mijn eigen gezin (mijn vrouw Rilana en mijn dochter Nikita), ik durf gerust te zeggen dat het mijn tweede thuis is! ik ken het Eiland van A tot Z en daaruit is dit idee ook ontstaan voor Gran Canaria is Genieten. Wij gaan u met Gran Canaria is Genieten op de hoogte houden van wat dit fantastische vakantie eiland allemaal te bieden heeft. Oftewel WIJ ZETTEN GRAN CANARIA IN DE ETALAGE.

Even een kort stukje over onze eigen achtergrond, ik heb samen met mijn vrouw Rilana het bedrijf Honsbeek Media, wij verzorgen livestream en videoproducties.


Ik beheer deze website en onze facebook pagina samen met mijn oudere broer Wim, hij komt ook al sinds 1986 op Gran Canaria toen nog met mijn ouders, maar tegenwoordig ook met zijn gezin (zijn vrouw Chantal en dochter Jailey), Wim is in het dagelijks leven eigenaar van een taxibedrijf en heeft een eigen vuurwerkwinkel. (Vuurwerk Diemen)


Wij zijn officieel gestart op 1 juli 2020, een belangrijke datum voor Gran Canaria, dit is de dag dat er weer veel meer mogelijk is op het mooie vakantie eiland. Wij volgen het laatste nieuws en ondersteunen de Nederlandse ondernemers, zij kunnen onze steun en promotie nu goed gebruiken.

Heb je een leuk idee, wil je de samenwerking met ons aangaan! laat het ons weten via honsbeekmedia@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*