Header_BroodjeAmsterdam_gc
AlMeerDan35JaarEenBegripOpGC
VANAF 22 JULI WEER OPEN
Laat de zomer maar weer komen! Vanaf woensdag 22 juli zijn wij weer geopend.

"Broodje Amsterdam " is gevestigd in Playa del Inglés op Gran Canaria midden in C.C Gran-Chaparal

Het was de allereerste Nederlandse zaak in C.C Gran-Chaparal. In 1979 vond de eerste opening plaats.

Tussentijds is "Broodje Amsterdam " nog een keer van eigenaar verwisseld.

In oktober 1987 is het restaurant overgenomen door de huidige eigenaar, en sindsdien is deze iedere dag, samen met zijn vrouw, en het enthousiaste personeel aanwezig om de klanten te voorzien van allerlei overheerlijke schotels en maaltijden.

In het gezellige en kindvriendelijke restaurant met Nederlandse bediening, kunt u terecht voor goed en rijkelijk gevulde broodjes,maar ook voor de bekende Hollandse snacks zoals: Pannekoeken, Frikandel speciaal, of een heerlijke Bal gehakt.

Ook voor een heerlijke maaltijd met o.a : Onze overheerlijke Kipsaté, Schnitzel, Entrecote of Varkenshaas bent u bij ons aan het goede adres.

Vooral de biefstukken van "Broodje Amsterdam " worden overal geroemd. Deze zijn uitstekend, en de prijs is meer dan acceptabel.

Als u echt lekker wilt genieten van Hollandse maaltijd op uw vakantiebestemming, is "Broodje Amsterdam " zeker de moeite waard.

De Sticker van het SBS programma Smaakpolitie, die in februari 2006 door Rob Geus werd uitgereikt , was de beloning op jarenlang hard werken, en een oog voor netheid en hygiene.


Maandag t/m zaterdag van 18.00 - 23.00 uur 

 Zondag’s gesloten !

Broodje Amsterdam " is gevestigd in Playa del Inglés op Gran Canaria midden in C.C Gran-Chaparal