Lees meer...

Betreed een wereld vol waterattracties voor het hele gezin in Aqualand, het grootste waterpark van de Canarische Eilanden. Ervaar de sensatie van je leven op de spannende glijbanen, waterglijbanen en spannende attracties, maak kennis met enkele lokale zeeleeuwen en geniet van een leuke dag op het water. 

Het waterpark heeft 33 waterglijbanen met enkele van de hoogste afdalingen in Europa en de attracties zijn ontworpen zodat er voor iedereen wat wils is. Waaghalzen kunnen de spannende Crazy Race, Anaconda, en Aquamarina-ritjes proberen terwijl bezoekers die willen ontspannen de plezierige Congo River en de VIP zone kunnen proberen. 

Voor kinderen is er ook genoeg te doen met meer dan 3000 vierkante meter aan zwembaden en een picknickgebied dat perfect is voor een hapje eten met het gezin. Vergeet niet om de zeeleeuwenshow te bezoeken en de intelligentie van deze zeezoogdieren te bewonderen om op die manier je dag in dit fantastische waterpark af te sluiten.

Lees meer...

Palmitos Park is erg leuk om te bezoeken wanneer je op Gran Canaria bent. Het park is in 2008 opnieuw geopend, nadat het in 2007 was getroffen door brand, alle dieren hebben tijdens de renovatie gelogeerd op het Loro Park op Tenerife. 

Het Palmitos Park bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een vogelpark, vlinderkassen, orchideeënhuis, aquaria, dolfinarium en een apeneiland. Het park is gelegen op berghellingen, waardoor er vanuit allerlei plaatsen op de het park adembenemende uitzichten zijn. Er zijn goede wandelpaden, tussen de palmen en de vele verschillende soortencactussen en vetplanten.

Lees meer...

In Sioux City wordt er nog steeds geduelleerd onder de zon. De cowboys begeleiden het vee door de straten en de bandieten overvallen banken met dynamietstaven. In de Saloon kan men de tafel delen met de Sheriff, in de bank ruikt het naar buskruit en in de Zoo zijn er tarantula's, ratelslangen en een eigenaardige albino kaaiman. 

Sioux City is niet zomaar een plaats: het is het themapark toegewijd aan het Wilde Westen in San Bartolomé de Tirajana, gecreëerd om de verbeelding van de kinderen te voeden.

Lees meer...

Gran Kartclub werd gebouwd met zowel volwassenen als kinderen in het achterhoofd. Als u van snelheid houdt, dan hoeft u niet verder te zoeken! 

Het heeft twee circuits, één van 650 meter en één van 990 meter. Coureurs bereiken een maximumsnelheid van 80 km per uur – hard genoeg voor zelfs de meest avontuurlijke bezoekers. 

Het juniorcircuit (650 meter) is ideaal voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar. De 10-jarigen kunnen goed uit de voeten met de minibikes. Er is ook een kinderbaan met minikarts voor kinderen van 5 jaar en ouder. 

Ligging: Carretera Gral. Del Sur – Tarajalillo (10 minuten van Playa del Inglés)